Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Csütörtökön díszítjük a Tojásfát!

Szerző: Füstös Éva, – 2017-04-11 11:26:00

Április elején keresett meg bennünket Pálinkásné Terike, azzal az ötlettel, hogy jó lenne Kalocsán is tojásfát állítani. Ez a kezdeményezés abszolút jókor érkezett, mert éppen mi is erről beszélgettünk a stábbal. 

Rögtön be is vittük a dolgot a #KORONAcafé-ba, azzal a céllal, hogy megismerjük hallgatóink véleményét. A kérdés úgy hangzott:

Legyen-e Kalocsának tojásfája?

Szinte egyöntetű helyeslés volt a válasz, többen fel is ajánlották a segítségüket, köztük a Kalocsai Parkgondozó Kft. ügyvezető igazgatója Lobl László is.

Abban maradtunk, hogy az idő rövidsége miatt az idén kísérleti jelleggel a rádió előtt található fát díszítjük fel, jövő Húsvétig pedig lesz idő gondoskodni egy igazán erre a célra alkalmas fáról.

Ez a gyönyörűség volt az első Áginak köszönjük szépen!

Azóta már nagyon sok tojást kaptunk, de a fán bőven van hely és minél több lesz, annál szebben mutat majd. Az idei tojásokat persze  eltesszük és jövőre jöhetnek az újak:)

Már kitűztük az időpontot is: csütörtökön reggel díszítünk! Addig várjuk a tojásokat! Jöhet bármilyen színű, méretű, akár gyermekek által készített....és még sorohatnánk, csak tojás legyen!

Csütörtökön a #KORONAcafé-ban két nagyon kedves pingáló asszony Terike és Zsuzsi segítségével bárki kipróbálhatja a tojásfestést a rádió stúdió előtt. Csak hozz magaddal jól megmosott, kifújt tojást!

Számítunk Rád! Legalább 100-150 tojás kellene, ahhoz, hogy jól mutasson. Tegyük együtt szebbé az ünnepet!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó