Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Csúcsteljesítményt nyújtottak a kalocsai úszók

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-10-21 12:20:50

Október 19-én Százhalombattán álltak rajtkőre a Kalocsai Úszó és Vízilabda egyesület sportolói.


Előzetes esélylatolgatások szerint, Busa Attila vezetőedző nem látott esélyt arany érmes helyezésre, hiszen a versenyen 600 sportoló vett részt, köztük az ország legjobb egyesületei. Lakatos Bence és Ferenczi Anna azonban nagyon kellemes meglepetéssel szolgáltak és bebizonyították nem hiába szerepelnek az országos ranglista elején. Mindketten dobogóra állhattak. Bence gyors úzsásban első, mellúszásban második, pillangóban pedig a harmadik helyen végzett. Míg Anna 100m mell úszásban első, hátúszásban pedig a második lett.

Matos Balázs igazán jól teljesített, az edzők is meg voltak elégedve az időkkel és a pillangó, mint új szám is szóba jöhet mostantól. Háton negyedik lett de csak budapesti versenyzők előzték meg és a gyorsúszásban is csak századokkal van le maradva az élmezőnytől.

Busa Barbara háton került be az első tízbe, száz méter háton nyolcadik, ötven méteren tízedik lett. A mell úszás nem sikerült hiszen a szintén kalocsai színekben úszó Rusenkó Luca megelőzte őt.

Szintén városunk képviseletében ötven méter mellúszásban pontszerző kilencedik helyen végzett Tóth Ernák és Fekete Péter.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó