Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Csikára és Papira emlékezett a Tenisz Egyesület

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-07-29 13:26:24

Július 20-án Csika és Papi, vagyis Molnár János és Rátkai László emléke előtt tisztelgett a Kalocsai Tenisz Egyesület és néhány meghívott vendégjátékos.


Az egykori sporttársak emlékét minden év júliusában újra és újra feleleveníti a klub egy ilyen tornán, amely végén jó hangulatú beszélgetések és Dr. Bóta Zoltán jóvoltából egy bogrács paprikáskrumpli mellett idézik fel a régi szép pillanatokat. Idén, férfi egyesben és párosban, illetve vegyes párosban mérte össze tudásukat a teniszkedvelők. Férfi egyesben 13 indulóból Halász Gábor a harmadik, Katus Gábor a második, Pásti Mihály pedig az első helyen végzett.

A férfi páros mezőnyben 8 páros csapott össze. A döntőben a Halászi Gábor – Halászi Milán páros diadalmaskodott a Vargacz Endre – Pásti Mihály páros felett, mögöttük a harmadik helyen Dr Bóta Zoltán és Katus Gábor végzett.

A vegyes párosok között  a Sándor Brigitta – Domokos Dávid kettős verve a mezőnyt az első helyen végzett, második lett a  Sándor Henriette – Kálóczi Tibor páros, a harmadik pedig Karkusné Gyöngyi – Pásti Mihállyal karöltve.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó