Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Családias hangulatú megyei bajnokság

Szerző: Rumi László, – 2011-12-21 19:04:34

Már hagyomány, hogy a tornászainkat érintő szövetségi versenyek végére a Kalocsai SE teszi fel a pontot. Az év utolsó ilyen versenyét ugyanis hosszú évek óta az egyesület rendezi. December 9-én a Kossuth utcai sportcsarnokban került sor az évet záró megyei bajnokságra.

Három kategóriában léptek a tornászok a szerekhez. A fiúk két korcsoportban, talajon, lólengésben, gyűrűn, ugrásban, korláton és nyújtón mutatták meg tudásukat. A lányok egy korcsoportban, ugráson, felemás korláton, gerendán és talajon tették ugyanezt.

Bács-Kiskun Megye tornász bajnoka férfi felnőtt II. osztályú egyéni összetett versenyben Szőke Tamás Zoltán 2. helyezett Kovács Gergely.

Az ifi II. osztályú korcsoportban a fiúk az országos kiírás mintájára két fordulóban gyűjtötték a pontokat. A tavaszi első fordulóból az előírt gyakorlatok eredményét hozták magukkal. Most a szabadon választott gyakorlatok alapján értékelték őket. Mindannyian mindkét versenyen részt vettek. A két pontszám együtt adta a végeredményt, mely a következő: megyebajnok Dávid Sándor. 2. Sebestyén Márk 3. Matos Tamás 4. Matos Balázs 5. Rapp Attila 6. Pécsi Máté.

Az ifi II. osztályú korcsoportban a lányoknál aranyérmes Sima Petra, ezüstérmes Greksa Hanna, bronzérmes Szőgyi Annabella. 4. helyezett Sima Leila. 5. helyezett: Rideg Panna.

A versenyzőket felkészítették: Cziczóné Vörös Edit, Simáné Hodován Éva, Botos János, Csóti Sándor.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó