Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Csak a Pick Szeged bírt a kalocsai Gézengúzokkal

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2014-01-28 12:13:17

Január 19-én a Gézengúz Utánpótlás Kézilabda Club legidősebb, U14-13-as csapatai mérették meg magukat az Erima gyermekkézilabda bajnokságban.

A lányok Hajósra utaztak, hogy megmérjék erejüket ellenfeleikkel. A Pergel Tamás vezette mieink a Hajóst 14:9-re, a Kecskemétet pedig 24:5-re győzte le. Csapatunknak csak a Szeged tudott megálljt parancsolni, akiktől szoros mérkőzésen 16:18-ra kaptunk ki. Így a Szeged leszorította a mieinket a dobogó legfelső fokáról.

A csapat tagjai voltak: Kollár Fruzsina, Vida Sára, Habaz Réka, Juhász Barbara, Sima Leila, Fábián Emőke, Takács Vivien, Horváth Gabriella, Schramm Eszter, Mácsai Kamilla, Holló Bettina, Habaz Nóra

 

Ugyanezen a napon a fiúk Szegedre utaztak, hogy összemérjék erejüket a korosztályos csapatokkal. A Béres Attila vezette mieink nagyon jól kezdtek, hiszen 31:12-re sima győzelmet arattak. Azonban a Pick Szegeddel szemben már nem maradt energiánk és 28:19 arányban, kikaptunk a hazaiaktól.

A csapat tagjai voltak: Ványai Ádám, Morvai Árpád, Bondor Milán, Marosvölgyi Martin, Jagicza Marcell, Ruzsinkó Zsolt, Bock Milán, Vidók Patrik, Rőthy Szabolcs, Varga Erik, Kardos Péter, Katona Olivér, Lódri Patrik, Szabó Dániel, Erdős Dávid, Révész Balázs

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Jól mosnak a mosószerek


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó