Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Classic Winter 2017

Szerző: Füstös Éva, – 2017-02-22 01:00:00

Ötödik alkalommal lesz Classic Winter, azaz Nemzetközi Jégkorong Torna Kiskőrösön a HC Kiskőrös szervezésében február végén. 

Szekeres Károly klubelnök és László Károly idén is nemzetközi tornával pezsdíti fel és mondhatni zárja le a jégkorongos szezont február utolsó napjaiban a Rajz Attila Jégpályán. A február 24-26-ig tartó korongos dzsemborin várhatóan öt ország csapatai küzdenek meg egymással.

- A torna kiváló lehetőséget teremt a hoki nevének öregbítéséhez és a helyi hoki hagyományok ápolásához is - ezért hívjuk életre, immár ötödik éve, mondja Szekeres. Aki hozzáteszi: a jégkorong ugyan Kiskőrös legfiatalabb sportága, de dinamikus fejlődését mi sem bizonyítja jobban, hogy utánpótlás csapataik folyamatosan játszanak a Magyar Jégkorong Szövetség versenyrendszerében.

Az idei tornán öt együttes vesz részt. Magyarország, Erdély, Szlovákia és Szerbia mellett idén a finnek is képviseltetik magukat a három napos rendezvényen, melynek eredményhirdetése február 26-án, délután négy órakor várható. A  bajnokságra minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A belépés ingyenes!

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó