Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Chris Pine-t letartóztatták

Szerző: Gábor János, ~The Hollywood Reporter – 2014-03-12 12:14:00

A színész egy forgatási bulin nyomott be, aztán kocsiba szállt

Jó reklámot csapott most készülő filmjének Chris Pine, de aligha így tervezte. A Star Trek-filmek sztárja Új-Zélandon forgatja a Z for Zacharaiah c. sci-fit, és a munka rajtját ünneplő partin jól felöntött a garatra, majd barátnőjével kocsiba ült, és elhajtott. Pechére fennakadt egy rutinellenőrzésen - letartóztatták, mehet a helyi bíróságra.



A canterbury-i rendőrség megerősítette a hírt, hogy egy járőrautó megállította a 33 éves színészt, aki nem elég, hogy ittasan vezetett, megfelelően igazolni sem tudta magát. Mindezt azután, hogy végigbulizta az éjszakát a barátnőjével, valamint 70 stábtaggal és a forgatáson résztvevő önkéntesekkel, a Blue Pub Methven-ben. A tárgyalását március 17-ére tűzték ki.

Íme a borvirágos orr - ezt a Pine-nal közös képet nem sokkal a letartóztatás előtt készítették és tweetelték a sörözőben dolgozó lányok:



Chris Pine Craig Zobel rendezésében forgatja Új-Zélandon a Z for Zacharaiah-t. Mellette Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság) és Margot Robbie (A Wall Street farkasa) játsszák a főbb szerepeket. A sztori egy 16 éves lány körül bonyolódik majd. A kamasz a történet szerint egy amerikai kisvárosban vészeli át a jövő nagy nukleáris háborúját, ami romba dönti a ma ismert világot. A bemutató 2015-re várható.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Az EGÉSZ vele kezdődött


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó