Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Célegyenesben az első MAGYAR ZOMBIFILM! Tényleg!

Szerző: Gábor János, – 2011-02-24 14:47:54

Meg kell zabálni - az összes tökös szereplőt, akik fogták magukat és bevállalták, hogy elkészítsék az első magyar zombifilmet!

Az íratlan szabályokat követi a Küsz 2 - a legenda ébredése (nem, nem maradtál le semmiről, nem is volt Küsz 1. - HAHA), hiszen vannak itt váratlanul élőhalottá alakuló, bizalomgerjesztőnek induló figurák, lesz néhány torz-vicces elhalálozás, dögös csajok, akik megmentenek (Radnay Csilla, Bánfalvi Eszter), és ismert arcok: Mátyássy Bence (Kontroll), Szabó Kimmel Tamás (Made in Hungária). Ahogy az előzetest elnézzük, kellőképpen gusztustalan is lesz:



Megnyugtató ténynek tűnik, hogy látványosan nem veszi majd komolyan magát a mozi... Idén alighanem el is készül, Galán Géza friss diplomás tévérendező jóvoltából. Az [origo] Filmklub szerint egyelőre a szponzorgyűjtés fázisában tart a Küsz 2 - sok sikert a gyűjtögetéshez, már csak poénból is farkunk felvágva rohanunk rá a moziba!

(Ja, fakultatív adalék: a küsz az egy hal. Keszegféle. Valószínűleg ez a rohadék pikkelyes a hunyó, amiért Veszprém megyében elterjed a zombivírus.)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó