Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Carrey-t kikészítik a pingvinek

Szerző: Vörös István, – 2011-06-01 10:42:48

Elcsépelt ugyan, de a lehetőségek szempontjából kifogyhatatlan ötlet kedvenc szuper-filmjeinkben, hogy a főhős örökséghez jut. Lehet ez egy elképesztően nagy összeg, amit secperc alatt el kell költeni, lehet, egy romos ház, ahol egy egér terrorizálja a tenyerüket dörzsölőket, de lehet egy kupac pingvin is... Jim Carrey-t az utóbbival lepték meg!



Túl nagy durranást az előzetesből ítélve nem kell várnunk a gumiarcú Carrey legújabb mozijától, de családi programnak egyszer biztosan elmegy! A történet nem tűnik túl bonyolultnak: Mr. Popper, a nagymenő üzletemben (Carrey) édesapja egy déli-sarki hagyatékkal örvendezteti meg fiát: egy adag fagyasztott pingvinnel, akik szobahőmérsékleten úgy döntenek, hogy fejtetőre állítják Mr. Popper amúgy sem unalmas életét.

Talán a jégszekrénnyé varázsolt luxuskéró egy kis túlzásnak tűnhet, de amit slusszpoénként bemutatják, hogy a korábban öltönyben feszítő nagymenő szteppelni tanítja legújabb kedvenceit, számunkra is bizonyossá teszi, hogy a film szerencsére nem veszi magát túl komolyan, így akár még szórakoztató is lehet!

A Mr. Popper pingvinjeit június 23-tól tűzik műsorukra a mozik, addig is nézd meg a szinkronos előzetest!


Íme, a szinkronos előzetes!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó