Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Bukta Pattinson új filmje?

Szerző: Vörös István, – 2012-02-20 08:21:48

Robert Pattinson új filmje nem győzte meg a szakmabelieket, sőt, szegényt nem kicsit alázták be a kritikáikban.



Péntek este került sor a Bel Ami világpremierjére a Berlinálén. Nagyon vártuk már, hogy végre bemutassák a filmet, hogy a visszajelzések alapján előre felkészülhessünk arra, hogy mire számíthatunk, ha végre nálunk is a mozikba kerül az alkotás (már ha egyáltalán nálunk is bemutatják). És egyelőre úgy néz ki, hogy csalódnunk kell - már ha hihetünk a filmkritikusok cikkeinek.

Az összes (tényleg az összes) kritika lehúzza a filmet, és azt állítja, hogy Robert Pattinson szörnyen alakít. Beszólnak a játékára, a kinézetére, sőt, vannak olyanok, akik szerint Rob túl modern ábrázatú egy kosztümös filmhez.


Nézd meg az előzetest!


De nem csak a színésszel van problémájuk - Christina Riccire, Kristin Scott Thomasra és Uma Thurmanra is kivetik a hálójukat, mondván, hogy infantilis és semmitmondó a játékuk, és a rendezéssel sincsenek megelégedve, mert szerintük a történet teljesen elveszik a sok kufirc és meztelenkedés között.

Hát, már megtanultuk, hogy a kritikusoknak nem szabad mindent elhinni, de az azért aggasztó, hogy tényleg egyetlen dicsérő cikk sem született a Bel Ami-val kapcsolatban...

(neon.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó