Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Külföld

Budapesten játszottak a fiatal röplabdások

Szerző: Rumi László, – 2011-05-28 16:04:33

Május 21-én, szombaton, a budapesti Szent László Gimnáziumban rendezték a III. korcsoportos diákolimpia elődöntőtornáját. Mivel a Fejér megyei Alap nem tudott elutazni a tornára, így két ellenfele maradt a Kalocsa és Térsége Általános Iskolájának. Az egri lányok, mint Heves megye, a csokonais lányok pedig, mint Budapest legjobbjaiként, míg a kalocsai fiatalok Bács megye második helyezettjeként kerültek az országos elődöntőbe. A három csapat egyben azt is jelentette, hogy az iskolák körmérkőzésben küzdöttek meg a miskolci országos döntőbe kerülésért. Hevesiek ellen kezdett a Kalocsa, amely ezen a napon sajnos nem tudott a legjobb felállásban szerepelni, hiszen a kezdő négyesből egy játékos hiányzott, ami ezen a szinten még nem egy könnyen kezelhető helyzet, még akkor is, ha a helyettese, Argat Cintia, aki két hete az egy korosztállyal fiatalabbak között lett a torna legjobb mezőnyjátékosa, becsületesen, maximálisan odatette magát. Sajnos a kezdők közül ketten is tompábban mozogtak magukhoz képest, egyedül Horváth Kata volt, akivel maximálisan elégedett lehetett a Deák Mariann és Kováts Ágnes edzőpáros.

Az egriek elleni első szettben még így is csak épphogy kikapott csapatunk 26:24-re, majd a második szettben jöttek a fiatalabbak, akiknek nem sikerült egyenlíteni (0:2),a harmadikat egy remek hajrával megnyertük, ám a negyedik ismét a hevesi csapaté volt, így 3:1-re ők nyerték meg a meccset.

A Csokonai iskola ellen szinte teljes mértékben megegyezett a forgatókönyv az előző meccsel, ezt is 3:1-re veszítettük el, így bronzéremmel vigasztalódhatott csapatunk.

 

A csapat tagjai voltak: Szabó Liza, Fehérvári Anna, Horváth Kata, Argat Cintia, Fekete Lívia, Fekete Gréta, Kovács Bertilla, Horváth Gabriella, Klopcsek Fanni, Katona Kira

Edzők: Deák Mariann, Kováts Ágnes.

Ezen a hétvégén Szolnokon az Országos Mini Kupán szombaton a szuperminik, vasárnap a kisminik játszanak.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó