Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

BRÉKING: Majd' 50 év után... távozik az edzőikon

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-10-03 14:24:06

A Kalocsai SE NB II-es röplabdacsapata a bajnokság hármadik fordulójára készül. A KSE első hazai meccsén vasárnap a Penta Gödöllői Röplabda Club együttesét fogadja. A csapat keretét illetően változás nem történt, az edző posztján azonban meglepő módon igen...

Hirdetés

Hirdetés

Kováts Ágnes neve több mint négy évtizede összefort már a kalocsai röplabdával. Az ő keze alatt röplabdások generációi nőttek fel, felírva Kalocsa nevét évről évre az országos listákra. A tréner lelkesen látott neki a munkának idén is. Sőt, ha lehet mondani, még lelkesebben, hiszen ahogy arról a KORONAfm100-on már beszámoltunk, a röplabda is bekerült a TAO-s sportok közé, vagyis vállalkozói támogatásokra jogosultá vált, így lehetőségek és kötelezettségek egész tárháza nyílt meg a sportág előtt.

Emellett változott a mieink mezőnye, hiszen az NB II-höz csatolták az U22-es korosztályt, így a KSE új ellenfelekkel is szembenéz az idei bajnokságtól. Azonban csapatunkat nem a már sokat bizonyított Kováts Ágnes kíséri majd. Ahogy azt a tréner rádiónknak elmondta, a Kalocsai Sport Egyesület elnöke, Jenei Tibor távozásra kérte őt. Az edző azt is elmondta, ki "érkezik" a helyére a KSE edzői posztján.

KATT a lejátszóra:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó