Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Bravúrral győztek a röpis lányok

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-03-17 15:49:28

Az elmúlt hétvégén, Balatonfüreden kezdte meg a rájátszást a Kalocsai SE NB II-es női röplabda csapata.

Hirdetés

Hirdetés

Az ellenfélről tudni kell, hogy az alapszakaszt sokáig az elsővel azonos ponttal, majd a végére a második helyen zárta, míg a mieink az utolsó előtti helyre szorultak. A helyezéskülönbség tekintetében sokan sima füredi sikerre számíthattak. Kalocsai nyitással és 3:0-s hazai pontgyártással indult a meccs, ám sokáig nem kellett várni a fordulatra, hiszen 6:4-s hazai előnynél Dabis Ági tartott hibátlan nyitásbemutatót, így biztosan nyertük az első játszmát.

Fotó: kalohirek.hu / Tamás Ferenc

A második játékrészt némi visszaesés következtében a hazaiak hozták, ezt követően a harmadik játszmának nagyon nehéz volt az eleje, de később, 14:23-nál már hiába kérte ki második idejét a hazai edző, a Kalocsáé lett ez a pont is.

A negyedik szettben már igazán nyerni akartak Kováts Ági lányai, ez az eredményen is meglátszott, hiszen 4:13-nál kértek időt a hazaiak és ezután iszonyatosan kemény munkával zárkóztak feljebb, olyannyira, hogy a végjátékhoz érve 22:20-s vezetésünknél csapatkapitányunk kért időt. Ez a szusszanásnyi pihenő elég is volt, a végén behúzzák a lányok a szettet és ezáltal a meccset is óriási bravúrral nyerték a mezőny egyik legjobbja ellen.

Következő mérkőzését a Kalocsa a tabella első helyezettjével, azaz a Haladás VSE – Vasi Sportakadémiával 26-án a Húsvét előtti szombaton 14 órakor a Városi Sportcsarnokban játssza, melyre szeretettel várjuk a szurkolókat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó