Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Bravúros győzelemmel tért haza a KFC Bajáról

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-04-24 11:34:42

A megyei I. osztályú Kalocsai FC tavaszi sikersorozata tegnap Baján folytatódott.

Hirdetés

Hirdetés

Az Evanics Zoltán vezette hazaiak fiatal játékerőt sorakoztattak fel, és hiba nélkül, a mieinket lerohanva kezdték a találkozót, de a KFC Vuits Viktor góljával már a 6. percben jelezte, hogy méltó ellenfelei kívánnak lenni a "halászlévárosi" hazaiaknak. Eztán Follárdt szerzett találatot, de lesből, így maradt az egy gólos előny.

Fotó: Facebook - Bácskiskunfoci

A második félidőben már jött bajai válasz, igaz nem akcióból, hanem tizenegyesből. A mérkőzés ezen szakaszában egyre keményebben lépett fel mindkét gárda, a 16-oson belül buktattuk a hazai játékost, a büntetőt Nébl értékesítette, így egalizálva az eredményt. Eztán Dostyicza növelte a KFC előnyét egy védhetetlen góllal, az 1-2-es eredmény pedig meg is hozta a mieink győzelmi éhségét.

 Vuits a második félidiben is feliratkozott a góllövőlistára, így már 1-3-ra ment a KFC. A rendes játékidő utolsó percében a hazaiaknak már csak egy szépítésre volt lehetőségük, így 2-3 mellett kalocsai győzelem született, amely igen fontos pontokat jelent a mieinknek, mondta Márton Zsolt edző.

Fotó: Facebook - Bácskiskunfoci

Meccs után az öltözőben: 

Forrás: Facebook - Kalocsai Futball Club

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó