Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Boszorkányvadász horrorhős lesz Jancsi és Juliska

Szerző: Vörös István, – 2011-10-19 15:42:18

Újabb klasszikus Grimm-mese kap új értelmezést a vásznon, egy akcióhorror/vígjáték keretében. A film cselekménye szerint 15 évvel azután, hogy a két testvér találkozott a gonosz boszorkánnyal, és leszámolt vele a mézeskalácsházban...



...a Jancsiként és Juliskaként ismert két fiatal (Jeremy Renner és Gemma Arterton) fejvadászként keresi kenyerét: boszorkányokat üldöznek és pusztítanak el. Viszonylag könnyű dolguk van, mert ismeretlen okból nem fognak rajtuk a banyák átkai, ám egyszer csak embert próbáló feladat elé állítják őket.

Azt a megbízást kapják, hogy öljék meg a gonosz varázslónőt (Famke Janssen), aki a boszorkányok gyűlését készíti elő, amihez kisgyerekek vérére van szüksége. Közben egy másik félelmetes fejvadász, Berringer (Peter Stormare) is akcióba lép, mégpedig a maga nem épp ortodox módszereivel, amikkel keresztülhúzhatja Jancsi és Juliska számításait. 
 
A Hansel and Gretel: Witch Hunters rendezője a kultikus Náci zombik című horrorparódiával híressé vált norvég Tommy Wirkola, aki szédítő akcióhorrort ígér, amelyben az első osztályú színészek játékát osztályon felüli trükkök teszik még élvezetesebbé. A filmet 2012. márciusában mutatják be a magyar mozik.

(est.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó