Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Boldogság = Elvárások - Realitás

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-01-19 11:05:18

Y generációs felnőtt? Nem Ön a hibás.

A címben látható képlet sokaknak okoz fejtörést - na nem a megfejtés, mert az adott, hanem az, hogy el tudja tenni magában a saját maga elégedetlenségét, és helyén kezelje, hogy miért nem tud úgy érvényesülni, ahogy azt születése óta várta magától. És Ön, Y generációs? Vagy megfejtené az 1980 és 1995 születetteket? Gördítsen lejjebb!

hirdetés

hirdetés

A KORONAcafé mai adásában jött Lilla meséje. Lilla Tim Urban tanulmánya nyomán született meg a Nyugat online változatának újágírójának tollából és levezette belőle a komplett Y generáció problémáit. Hol a baj? Önnel, vagy ismerőseivel? Teljesen más elvárásokat alakítottak ki Önben a szülei, akik különlegesnek állították be. Ezért nem tűnik Önnek utopisztikusnak az, hogy pár év múlva Ferrarival járhat, ha ügyes, vagy milliók fognak rajongani Önért. Íme, Lilla meséje:

Ha megjött Lillából, le is lehet fordítani, hogy miért okoz nehézséget az, amit otthonról hoz. Pl. hogy csak akkor számít valakinek, ha van saját lakása. Pedig a miénknél sokkal gazdagabb és kiegyensúlyozottabb nemzetek generációi élnek, öregednek és halnak meg bérlakásban. Boldogan. Miközben Ön mindent alárendel egy saját ingatlannak és évtizedekig vért izzad, mire kifizeti. Jó ez így? Itt a recept:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó