Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Birodalmi lépegető, bikini és lókolbász a stúdióban!

Szerző: Gábor János, – 2013-03-04 13:23:50

Hétfőt meghazudtoló hétfő: több vágyunk is a hét első, gyűlölt napján teljesült, hiszen mostanra ért célegyenesbe néhány korábbi Reggeli Gyors. Még a képregényes reggeli műsorban beszéltünk Szarvas Csabával , aki fiával egyetemben nagy legó-mániás, és náluk otthon a Halál csillagon kívül birodalmi lépegető is van raktáron. Utóbbit nagyon szerettük volna megnézni működés közben is, így elhozta nekünk:


Működés közben ITT nézheted meg, a beszélgetést pedig a cikk alatt keresd!

A gyermeki énünk kiélése után jöhetett a Rebecca gyártotta luxus-bikinik sora, és az egyik hímző, Kripta Istvánné Zsuzsa (képünkön, alább), aki volt oly\' kedves, és behozott egy készülőfélben maradt darabot is. Ebből nem lett bikini, lévén a borzasztó nehezen varrható anyag hajlamos összeugrani a hímzés hatására. A többi fürdőruha persze tökéletes állapotban lelhet gazdákra, akik boldogak lehetnek szerzeményükkel, mert az 50 egyedi darab egyikét birtokolhatják (második médialejátszó, lent)...



Végül jött az igazság pillanata: megérkezett Németh József és a lókolbász. A Magyar Gasztronómiai Szövetség Dél-Alföldi Régiójának elnöke még pénteken - útban a Hungexpon nyílt Utazás Kiállítás felé, ahol a kalocsai standon kínált finomságokat - megígérte, hogy a vitatott lóhúson kívül harcsából és mangalicából készült kolbászt is hoz nekünk. Józsi nem talál semmi kivetni valót abban, ha valaki lovat fogyaszt, de azért figyelmeztetett: nem mindegy az honnan származik. Íme, a tálalás:



Kata kolleginánk (is) értékelte Józsi "menüjét":


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó