Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Bevettük Vrbnik és KRK városát

Szerző: Füstös Éva, koronaradio.hu – 2015-08-22 20:53:34

Kraljevicai hosszú hétvégénk második napján  jól bereggelizett a csapat a tengerre néző étterem teraszán, majd felpakoltuk a strandcuccokat és irány Vrbnik!

Úgy terveztük, hogy délelőtti városnézés után strandolunk egyet a gyönyörű öbölben, ám ebből csak az előbbit tudtuk teljesíteni.

Bejártuk a város zegzugos sikátorait, templomait, majd a település legmagasabb pontján található teraszról helyi fehérbort kortyolgatva gyönyörködtünk a látványban. 

A felfedező túra után a megfáradt csapat betért a legszimpatikusabb pizzériába ebédelni. Legnagyobb meglepetésünkre egy Ryan Gossling hasonmás fogadott bennünket és szolgálta fel a horvát söröket, na meg a legfinomabb pizzákat a lányok örömére. A fiúk sem panaszkodhattak, hiszen egy csinos pincérnő vendégszeretetét élvezhették.

Eredeti forgatókönyvünket átírta az időjárás, ezért a csapat megszavazta, hogy utunkat KRK városban folytassuk tovább, újabb látnivalók és fantasztikus nyári élmények begyűjtésével. Az elmaradt fürdőzésért kárpótolt bennünket a kikötő lélegzetelállító látványa, jachtokkal, motorcsónakokkal és sétahajókkal tarkítva. Az óváros történelmi hangulatot idézett meg szűk kövezett utcáival, amit a tengerű herkentyűk illata lengett be. A Frangepán-kastély múltjából is megismerhettünk egy szeletet. 

Fakultatív programként néhányan kipróbálták a helyi kávézókat, sokan az otthoniakra gondolva ajándékokat vásároltak, sőt a bazársoron végigsétálva egy portrérajzoló munkájába is bepillantást nyerhettünk.

Az esti órákban, miután visszatértünk a szállásra megvacsoráztunk, majd az est fénypontjaként a hotel teraszán egy jókedvű beszélgetéssel zártuk a napot!

Az élménybeszámolókat füleld le itt:

  

 

A képekért kattints IDE!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó