Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Bátya Kupa sakkverseny

Szerző: Rumi László, – 2012-03-06 15:50:34

Bátyán rendezte meg a Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület a XI. Bán Jenő emlékverseny sorozat 6. fordulóját, mely egyben a huszonkettedik Bátya Kupa is volt.

A 2003 január 1. után születetteknél első lett a hajósi Follardt Lőrinc, második Lakatos Lengyel Lóránt a Kertvárosi iskolából, harmadik a helyi Takács Krisztián.

A 2001 január 1. után születettek csoportjában Lakatos Lengyel Márton a kertvárosi iskola tanulója végzett az élen, ezzel együtt az alsósok abszolút versenyét is megnyerte. Harmadik lett a bátyai kovács Bendegúz.

Az 1999 január1  után születettek csoportjában alakult ki a legnagyobb küzdelem, ugyanis az 1- 2 helyen azonos pontszámmal végeztek a versenyzők és csak az „un” mezőny érték számítással” lehetett eldönteni az elsőséget. Ezek alapján Valaczkai Dávid végzett az élen, második lett Kökény János, harmadik pedig Simon Martin.       

Az 1997 január 1. után születetteknél első helyen végzett az eperföldi iskolás Porcs Krisztián, második a szintén eperföldis Nagypál László, és harmadik a bátyai Tanos Enikő.

Az 1997 január 1. előtt születetteknél Molnár Krisztián végzett az élen, második lett a bajai Pákolicz Gyula és harmadik a szintén bajai Csernai Tibor.

A dr Bán Jenő emlék verseny sorozat 7. versenye a XIII. Szakmár Kupa sakk verseny március 24-én lesz Szakmáron az Általános Iskolában.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó