Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Balázs Horvátországig cipelte Andit

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-08-08 18:06:39

Újabb utasokkal bővül a #KORONAfm100FantasztikusNyár végét megkoronázó adriai kirándulásra induló különjárat. Már csak néhány hely maradt, de Andi és Balázs széke, szobája és első közös nyaralása már garantált!

A hét végén talán minden eddiginél forróbb levegőt kapkodhadtak a KORONAparton, akik hétköznaponként próbára tették a szerencséjüket, megoldották a KORONAcafé reggeli műsor napi feladványát és bekerültek a szombati strandpróbára. Persze mindenkinek nem kedvezhet a szerencse, de valamennyien beleadtak "apait anyait", annál is inkább, hiszen "feleség- és strandpakk-cipelő" ügyességi versenyen kellett számotandiuk arról, hogy mire lennének képesek egy horvátországi nyaralásért.

A szerencse (na meg persze a kitartás, gyorsaság és az ügyesség) ezúttal Andi és Balázs oldalán állt - ők voltak azok, akik a leggyorsabban teljesítették a nem is olyan egyszerű feladatsort.

Halljuk, hogyan életék meg a hőségriadó kellős közepén, hogy immár hivatalosan is a #KORONAfm100FantasztikusNyár csapatát erősítik, akik idén sem maradnak nyaratlanok!

Ha eddig nem sikerült bekerülni a játékba, esetleg Ön is ott lenne az augusztus 20-i hosszúhétvégén Adriára induló koronás járaton, nincs más dolga, mint a jövő héten is minden nap követni az eseményeket a KORONAcafé reggeli műsorában, majd a legjobbnak lenni a hét végi megmérettetésen. Hát nem fantasztikus együtt ez a nyár?!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó