Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Bajnokot vert a KSE pingpong csapata

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-04-05 14:54:18

Tavalyi év bajnok csapata ellen is nyert a Kalocsa SE I. osztályú asztalitenisz csapata. Nagy küzdelemre számíthattak Németh Dávidék, hiszen legutóbb vendégként nagy fölényben nyert a Baja csapata a mieinkkel szemben.

Hirdetés

Hirdetés

Nagyon várták a visszavágót, tekintve a bajai csapat rutinos játékát és MB szintű edzéspartnerek lehetőségeit, megyei szinten tavaly és pontok alapján idén is a legerősebb csapatnak számítanak. A Pásti-Rogács páros kettőből kettőt hozott, míg a Farkas-Németh duónak nem jutott győzelem.

Egyéniben Rogács Erik, határozott kezdése a bajai csapatot nagymértékben kizökkentette a játékból, amely után Pásti Mihály rutinos játéka és higgadtságága 0:2 eredményről az ellenfél gyengeségeit kihasználva 3:2 re fordította a meccset, eztán Farkas Zoltán feltette az i-re a pontot. Végig fej-fej mellett haladva nehezen dőlt el a mérkőzés, de Zoli gyönyörű játéka megkoronázta a találkozót! Így 11-9-es végeredménnyel Kalocsa nyert a tavalyi bajnok Baja csapata ellen. A KSE következő mérkőzése pénteken lesz, amikor a mieink az Apostagot látják vendégül.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó