Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Bajnok lett a Homokmégy

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-05-26 17:27:58

A szombati fordulóval véget ért a megyei harmadosztályú csapatok futball bajnoksága.

 

A Megyei III. osztály bajnokai

A Fajsz nagyarányú győzelmet aratott a szezonzárón, hisz 9:3-ra legyőzte a Dunaszentbenedeket.  A szezon utolsó mérkőzésének nagy kérdése volt hogy a Dunapataj, az őszi döntetlen után meg tudja-e verni a bajnokesélyes Homokmégyet. Mert így az egy ponttal lemaradt Géderlak is az élre állhatott volna. De nem így történt. Bár a Géderlak 5:2-re legyőzte a Bátyát, de a Homokmégy is hozta a kötelezőt, 4:1-re legyőzték a Dunapataj gárdáját.

Kerekes Krisztián góljával már a 22. percben vezetett a bajnokesélyes, ezt pedig a 36. percben Bata Attila, két percre rá pedig Rakiás Milán erősítette meg. Itt azonban még nem volt vége a góloknak. Kerekes a félidő vége előtt 4 perccel duplázott, így 4:0-s eredménnyel tértek pihenni a csapatok. A vendég pataji együttes, - akiktől még az eslő félidőben leküldték a pályáról Pergel Miklóst - egy góllal tudott szégíten az eredményen, így Mándi Lajos góljával 4:1.

A győzelemnek köszönhetően 55 ponttal a Homokmégy lett a bajnok, egy ponttal lemaradva a Géder második, a bronzérmet pedig a Bátya szerezte meg 34 ponttal.

Forrás: Szabadi Nóri - facebook

További eredmények:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

17 (!) érem egy versenyen


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó