Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Az Izzó tett pontot a rangadók hétvégéjére + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-10-12 11:57:13

Jól indult a rangadók hétvégéje a KKC számára. A lányok egy góllal, de megverték a Bácsbokodot, az ifisták kiváló játékkal letudták a Nagykanizsai Izzót, ezen sikerek végére azonban nem tudott pontot tenni a Kolics János vezette felnőtt gárda.

Hirdetés

Hirdetés

Női együttesünk egy góllal bár, de megverte azt a Bácsbokodot, amely játékosai megjárták már az NB II-t is, sőt jelenleg is a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiától játszatnak vissza.

Kolics János tudta, hogy kemény mérkőzés vár rájuk, és azt is, hogy a lányok bizony táncolni fognak a tréner idegein.

Galéria a "Rangadók hétvégéjéről" ITT!

Szvétek Balázs III. osztályú Ifjúsági csapata nem csak győzelmi célokkal lépett pályára riválisa, az Izzó ellen. A fiatalok tavaly egy igen fontos találkozót vesztettek el a Nagykanizsa ellen, amely egy ponttal megelőzve a KKC-t, megkaparintotta a bronzérmet.

A fájó verség után ifistáink szerették volna megmutatni, hogy legalább olyan jó játékerőt képviselnek mint ők, sőt még jobbat...nem is akármennyivel. 11-8-as félidei eredmény után 23-18 mellett vettek revansot az ellenfélen. Szvétek edző csak elismerő szavakkal tudta jellemezni fiai játékát.

Galéria a "Rangadók hétvégéjéről" ITT!

Ezen sikerek végére azonban nem tudott pontot tenni a Kolics János vezette felnőtt gárda. Bár az első félidőben még 5 gólos előnye is volt a mieinknek és 13-10-re hoztuk az első etapot, mégis bekövetkezett az, amire NBII-es bajnoki meccsen, ezen a pályán 2015 novembere óta nem volt példa, kikapott a KKC.

A Nagykanizsa 25-26 mellett, egy gólos előnnyel elvitte a pontokat. Kolics János így értékelte a találkozót.

Galéria a "Rangadók hétvégéjéről" ITT!

A leginkább légiósok alkotta Izzó edzője, Madarász Péter is mindezidáig a nagyatádi Rinyamenti KC színeiben nyilatkozott rádiónknak. A tréner elmondta, érkezzen bármilyen csapattal, mindig szívesen jár Kalocsára, ahol olyan hangulat uralkodik, amilyen sehol máshol, a győzelemnek pedig először örülhetett Kalocsán a hazai KKC ellen, mondta rádiónknak:

Galéria a "Rangadók hétvégéjéről" ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó