Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Az íjászok is megkezdték...

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-02-17 12:00:23

A Kalocsai Sárköz Íjász Egyesület versenyzői kipróbálták magukat a hétvégi Fegyver Horgász és Vadász kiállításon rendezett országos bajnokságokon. A sort csütörtökön kezdték a 3D íjászok a nemzetközi GP és Országos Bajnokságon.

Hirdetés

Hirdetés

A két napos megmérettetés végére Andrékovics Balázs mind a GP, mind pedig az OB első helyét magáénak tudhatta gyermek tradicionális kategóriában. Ugyanitt Huszár Bertold a kadet vadászreflex kategóriában mindkét versenyen a dobogó második fokára állhatott. Szombat következett a Történelmi Országos Bajnokság. Ezt végiglőve Bertold állhatott a dobogó tetejére, elnyerve az országos bajnoki címet, tradicionális vadászíj kategóriában. Itt Balázs a dobogóról lecsúszva a hatodik helyen végzett a modern anyagú történelmi íj kategóriában, amely a népes mezőnyben szép teljesítménynek mondható.

Másnap, az IFAA terem pálya Országos Bajnokságon álltak lőállásba íjászaink. Itt városunkat Bolvári Anna és Jenei Endre képviselték. Mindketten küszködtek az "elemekkel", de szép helytállással a nap végén Anna serdülő vadászreflex kategóriában a második helyre lőtte magát, míg Endre serdülő csigás kategóriában a negyedik lett. Másnap folytatódott a pályaíjászok viadala a WA terem pálya Országos Bajnokságon. Ez a szabályrendszer Annának és Endrének is jobban kézre állt, mert délutánra mindketten a dobogó tetejére állhattak és Bolvári Anna az Országos Bajnoki címet is magáénak tudhatta.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó