Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Az ifik a Paksot, a felnőttek a Komlót oktatták + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-04-24 14:18:27

Négy hét után ismét hazai pályán állt csatasorba a Kalocsai KC ifjúsági és felnőtt gárdája. A kézilabdára éhező, lelkes kalocsai szurkolóknak két elsöprő győzelemmel és igazi örömjátékkal hálálta meg a KKC a bátorítást.

Hirdetés

Hirdetés

Ha az a Komló érkezik hozzánk, (amely a lista vezető NEKA veretlenségét elvette), akkor nagyon nehéz dolgunk lesz - mondta a KKC vezetőedzője, Kolics János a szombati mérkőzés előtt. Azonban a komlóiak nagy csapatának elfoglaltsága volt, hozzánk egy fiatalabb társaság érkezett, akit magabiztosan, 28-18-ra vert a KKC.

Galéria a találkozóról ITT!

A felnőttek előtt a Kalocsai KC III. osztályban szereplő, listavezető junior gárdája is elsöprő győzelemnek örülhetett. Sőt! Ma már kijelenthetjük, hogy ifistáinknak minden esélye megvan arra, hogy a szezon végén aranyérmet szerezzenek.

Galéria a találkozóról ITT!

Ha olyan olyan mentalitással, akarással és szervezett játékka állnak fel, mint azt most tették, akkor nem lehet félnivalónk. A fiúk ugyanis a 8. helyezett Paksot verték 20 góllal, 38-18-ra. A tréner maradéktalanul elégedett volt fiai teljesítményével.

Galéria a találkozóról ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó