Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Az evezős versenyszezon utolsó versenye Budapesten

Szerző: Rumi László, – 2011-10-24 07:59:54

Budapesten rendezték meg a hagyományos Öböl Kupát az Újpesti-öbölben. A versenyen  a Kalocsai SE evezősei is részt vettek a tanuló korú versenyzőkkel. A verseny egyben a diák ranglista versenyek utolsó fordulója is volt, ezért a versenyzők különösen készültek a megmérettetésre.

Elsőként Huszár Szemirámisz indult a 14 éves lányok ranglista versenyében, ahol negyedik helyet szerzett, majd a fiú tanuló kormányos négypárevezős rajtolt Fekete Balázs, Szabó Erik, Szabó Patrik, Lázár Dániel, kormányos Csamangó Bence összeállításban, mely végül szintén negyedik helyen futott célba. 

A 13 éves lányok ranglista futamában Kocsis Adrienn második, Fekete Kinga harmadik helyen ért célba.

A 14 éves fiú ranglistás futamokban négy kalocsai versenyző is indult. Először Lázár Dániel rajtolt, aki nagy küzdelemben bronzérmes pozícióban ért célba, majd Balatoni Marcell  ötödik, Szabó Patrik negyedik és Csamangó Richárd második helyet szerzett.  A 13 éves fiúk ranglistás futamában Szabó Erik fölényesen nyert, ugyanitt Fekete Balázs negyedik helyen ért célba. 

A 11 éves lányok versenyében Szűcs Anita ezüstérmet szerzett.

Az utolsó versenyszámban is volt kalocsai hajó, a  leány tanuló kormányos négypárevezős szerzett bronzérmet Szűcs Anita, Huszár Szemirámisz, Fekete Kinga, Kocsis Adrienn, kormányos Bérces Fanni összeállításban.

A ranglista versenyek összesítésében Szabó Erik második helyet szerzett, mellyel megismételte tavalyi sikerét.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó