Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Az első \"on the set\"-fotók a Hobbitból!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-24 09:56:40

Egy brit netes újság megszerezte az első, hivatalos, már leforgatott jelenetekből származó képeket a Hobbit c. filmből, ami a \'90-es évek végének, 2000-es évek elejének legnagyobb filmes sikertörténetének, a Gyűrűk ura-trilógiának az előzménytörténetét dolgozza fel, két részben, 3D-ben! A képeken az új főszereplő, a The Office c. sorozat sztárja, Martin Freeman is visszaköszön, mint már hegyes fülű, szőrös lábú Zsákos Bilbó. Ez a jelenet a történet elején kerül elő, amikor a háttérben látható törpök felkeresik a Zsáklakot, hogy Gandalffal karöltve rávegyék egy nem mindennapi kincskereső utazásra a hobbitot, akinek pont ezen utazás során kerül birtokába az Egy Gyűrű...



Felkerült a netre egy fotó Sir Ian McKellen-ről is, aki az eredeti trilógiában is Gandalfot, a mágust testesítette meg. A brit lovag örömmel tért vissza Új-Zélandra, ahol a korábbi filmek forgatásával a többi akkori főszereplővel együtt mintegy 4 évet (!) töltött el. Már csak rutinból is hozza a gondterhelt varázsló arckifejezését, ahogy pipázgatva mered a semmibe egy fa tövében ülve:



A stábból valaki egy lesi fotót is kiszivárogtatott. Ezen (a láthatólag újra hízásnak indult) Peter Jackson rendező és főszereplője diskurál a Zsáklak díszletei között. Láthatólag nagy egyetértésben, elmélyülve vitatják meg a felvétel részleteit. A jó munkaszellem nem véletlen, hiszen Jackson egy korábbi tévéinterjúban bevallotta, hogy mindig is Freeman-t képzelte el a szerepre - az első helyen szerepelt nála a szóba jöhető színészek közt.



"A szerepet övező számtalan pletyka és találgatás ellenére számunkra mindig is csak egyetlen Zsákos Bilbó létezett" - mondta a rendező. "A pályafutásod során néhányszor átéled, hogy szembe jön veled egy színész, akiről azonnal tudod, hogy egy bizonyos szerepre született. Ezt éreztem abban a pillanatban is, amikor először találkoztam Martin-nal. Intelligens, jó a humora, tele van meglepetésekkel, és bátor - pont mint Bilbó."

A Hobbit még jó darabig forog Új-Zélandon, hogy aztán két részben, 3D-ben küldjék mozikba. Az első epizódra 2012, a másodikra 2013 decemberéig kell várni. Szerintem érdemesek lesznek a türelemre!

A metro.co.uk híre nyomán:
Gábor János
(fotók: Entertainment Weekly)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó