Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Az eddigi legszebb délután a Korona Parton!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-22 18:16:23

Ma délután Füstös Éva irigyen figyelte, hogy 3-kor kiszállok adásból, és máris rúgom a port, meg ütöm a bőrt a Svebo Stranröplabdapályán, a Korona Parton, de nem volt jogos, mert azért ő is csobbant a Szelidi tóban, igaz a játékba nem szállhatott be. Idővel én sem, mert akkora forgalmat bonyolított a mai hőségben a Part, hogy esélyünk sem volt pályához férni. Ez nem baj, holnap is legalább ennyien gyertek.



Nem csak a sportolók miatt pezsdült fel ma a Part. Azért örömmel vettem tudomásul, hogy milyen szépen sikerült kertészeti szempontból is összekapnunk a stúdió környékét. Nézd milyen szép a pázsitunk:



Elég vegyes volt az összetétel a röplabdapályán is. Jó sok meccset bonyolítottunk ma, gyors egymásutánban váltották egymást a csapatok. Még néhány kép a homokból:







Hajformálással nem várunk, de a tó vize ilyet is tud produkálni - kellő ráhatással:



A mai kánikulában úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk a strandon a pavilonunkat is. A víztől pár méterre is frissítőhöz juthatsz, csak kérni kell.



Van, aki még pultra is felülhet:



A Korona Parton is szép lassan beindul a szezon, amit egy fergeteges Retrofesztivállal nyitottunk. A továbbiakban is mi diktáljuk a tempót: július 15-én jön a következő. Addig még belendülünk a tavalyi évről már ismert gasztro-hétvégékkel, de rövidesen berendezzük a közel és távol egyedülálló vízipipa-teraszt is. Csak figyelj! De a helyszínen: Téged is várunk az FM100 nyári rezidenciáján, a Korona Parton: 2200 négyzetméteren, 70 méteres strandszakaszon!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó