Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Külföld

Autóútba csapódott egy utasszállító Oroszországban

Szerző: Korsós Éva, – 2011-06-21 06:42:59

Az első jelentések szerint az utasok nagy része életét vesztette, amikor kényszerleszállás közben egy autóútba csapódott egy utasszállító repülőgép az északnyugat-oroszországi Karéliában. A rendkívüli helyzetek orosz minisztériuma közölte, hogy negyven ember vesztette életét a szerencsétlenségben.


A kép illusztráció!

Kényszerleszállás közben egy autóútba csapódott egy Tu-134-es típusú repülőgép az északnyugat-oroszországi Karéliában hétfő este. A rendkívüli helyzetek minisztériuma először azt közölte, hogy a gépen tartózkodó 48 ember közül tíz túlélte a balesetet, a többiek sorsa nem ismert. Később a tárca azt közölte, hogy negyven ember vesztette életét a repülőgép-szerencsétlenségben, és nyolc személy súlyosan megsebesült. A gép két kilométerre a petrozavodszki repülőtértől zuhant le.

A rendkívüli helyzetek minisztériumának szóvivője azt mondta, hogy a gép negyvenhárom utasa között nyolc gyerek volt, és a fedélzeten utazott az ötfős legénység is. A baleset körülményeiről a szóvivő azt mondta, hogy a gép egy kilométerre a repülőtértől kényszerleszállás közben kettétört, és miután becsapódott az autóúton, kigyulladt.

(origo)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó