Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

ÁtalakítóShow, meg a reciproka :-)

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2014-10-15 11:46:14

Györgyi nagyon jól járt, Szilva a kollegákra bízta magát

... pechére! A KORONAcaféban ezen a héten zajló ÁtalakítóShow (első nap ITT, a második meg ITT; a galériákat ITT találod) még csak a felénél tart, de máris kiforgattuk.

Ne szaladjunk viszont ennyire előre, nézzük meg a mai versenyzőnket, Györgyit (a képen balra)! A középkorú hölgy bevállalósan súrolná felülről a határait, de azt már megtanultuk, hogy ennek nem is olyan egyszerű nekikezdeni. Ebben segített neki (is) Répásiné Balda Renáta, meg a Bűbáj Fodrászat!

Miután megállapodtak az átalakításban, elengedtük őket a későbbi bejelentkezés ígéretével. Addig azonban, míg visszatértünk hozzájuk, elszabadult a make-up pokol. Szilva úgy döntött, hogy a kezembe adja a sorsát, és hozott magával egy csomó sminket, felvállalva, hogy rajta demonstráljuk az ÁtalakítóShow reciprokát. Hallgató által beszavazott aláfestésre vettem kezelésbe:

Teljes galéria ITT!

Egy dal nyilván nem volt elég - a második felvonásra maradt az arcpirosító, meg néhány olyan kifestő eszköz, amelyeknek a létezéséről sem tudtam eddig. Olyan is lett:

Teljes galéria ITT!

A make-up pokol legalsó bugyraiba végül Vörös István főszerkesztő lökte le: megtalálta a legádázabb szemceruzákat, majd a hajából kifaragta a „menyasszonyi rasztát”:

Teljes galéria ITT!

Visszatértünk persze a Bűbáj Fodrászatba is, ahol Györgyi megszépült, amíg Szilvát hazavágtuk. Íme az előtte-utána képpár:

Teljes galéria ITT!

hirdetés

Te is megszépülnél? Ne hozzám gyere! :-) Itt vannak a profik:

Bűbáj Fodrászat, Kalocsa, Honvéd u. 9.

Bejelentkezés: 70/332-09-82

hirdetés

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Sztárok üzenetei dalokban


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó