Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Arattak a kalocsai lovasok

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-09-16 13:31:09

Az elmúlt hétvégén Érsekcsanádon, a Mogyi Kupán pattantak nyeregbe a kalocsai lovasok.


Hajnal Józsi

A gyerek kategóriában ifj. Hajnal József, a Hajnal Lovas Tanya-Baráti Kör lovasa képviselte városunkat. Józsi ezüstérmesként végzett a csanádi versenyen, amely jó bemelegítésnek bizonyult a hétvégi Nemzeti Vágtára, ahol a Kishuszár Vágtán szurkolhatunk majd az ifjú lovasnak.

Az ifjúsági kategóriában, az Éden Lovasiskola színeiben indult Hodován Dóra, aki ötödik helyen végzett, míg a szintén „édenes” Varga Fruzsina a második lett. Az ifisták között a verseny legjobbja is városunk lovasa volt. A dobogó legfelső fokára Kollár Fruzsina, a Hajnal Lovas Tanya-Baráti Kör zsokéja állhatott. 


Kollár Fruzsi

A felnőtt kategóriában két dobogós helyezést is elhoztak városunk képviselői. Sebők Gábor, az Éden Lovasiskola színeiben 2 bronzéremmel tért haza, hisz a felnőttek mellett a díjlovaglók kategóriájában is harmadik lett. Hajnal Franciska a Hajnal Lovas Tanya – Baráti Körének tagja nem talált legyőzőre, hibátlan teljesítményével a felnőttek osztályának legjobbja lett. Díjlovaglásban Kollár Fruzsina szintén szép eredménnyel végzett, a kategória második legjobb lovasa lett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó