Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Aranyhörcsögöt szereztünk egy kis hallgatónknak! :-)

Szerző: Gábor János, – 2013-02-13 11:11:44

Az első jótéteményünk ma reggel: sikerült aranyhörcsögöt találnunk az egyik kis hallgatónknak. Néhány nappal ezelőtt figyeltünk fel arra a kisfiúra, aki már többedszer tért vissza stúdiónkba azzal, hogy a rádión keresztül keressünk neki aranyhörcsögöt, mert az előző elpusztult. A lógó orrú gyermeken (mint kiderült: Kornél) megesett a szívünk, ezért ma reggel felhívtuk, hogy mesélje el a történetet, amelyet végül édesanyja, Anita tett kerekké: kell az új kisemlős (KATT az első lejátszóra, alább!)...


(képünk illusztráció!)

Az interjúnkat tettek követték - előbb a Kalocsai Madárpark és Állatkert ajánlott fel egy tengerimalacot - hátha ezzel enyhíteni lehet Kornél fájdalmán. A Kisfoktő közelében lévő farm, amely a különleges fajok otthona mellett egy vendégházat is üzemeltet (alábbi kép), többek között valóban tart tengerimalacokat - na meg nyulakat, mangalicákat, vaddisznókat és még sok minden mást, de ma inkább mint lehetséges Valentin napi kirándulóhely került szóba. A tengerimalacos ötletet eltettük talonba - KÖSZÖNJÜK!


(fotó: kalohirek.hu)

Az ügyben hamar jött egy felajánlás a Kapitány Vetőmag Kft. kalocsai állatkereskedésétől - ők szállítóeszközzel egyetemben adnak Kornélnak egy aranyhörcsögöt, sőt, választhat is (második lejátszó)! Jól felidéztük azt is, hogy nekünk milyen állatok tették boldoggá a gyerekkorunkat, és megállapítottuk még: élő degut nem jó adni Valentin napra - tehát adjuk inkább holtan... ;-)

Kornél és a hörcsög nagy találkozására hamarosan sort kerítünk, és persze lefotózzuk a történet happy endjét!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó