Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Aranyérem haddal zárt legutóbbi versenyén a Sárköz Íjász Egyesület

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-07-20 10:13:23

Július 9-én rendezte meg Várta csapata a 3D-s örömíjász versenyét, ahol a kalocsai Sárköz Íjász Egyesületet egy igen népes, 10 fős delegáció képviselte.

Hirdetés

Hirdetés

Huszár Bertold itt sem talált legyőzőre és a reflex kategóriában első lett. Szintén első lett reflexben, de az ifi lányok között Kapás Csilla Noémi, akinek élete első versenyén akasztottak aranyérmet a nyakába. Aranyéremmel jött haza Jenei Endre is a csigás mezőnyből, valamint Andrékovics Balázs a tradicionális íjászok közül. Első helyezéssel büszkélkedhet a legkisebbek között Gyöngyösi Enikő, mini csigás kategóriában. Ő szintén élete első versenyén vett részt, úgy, mint bátyja, a hat éves Gyöngyösi Gergő, aki a tradicionális miniben lett negyedik. A legkisebbek között volt még Jenei Máté is, aki ötödik lett. Andrékovics Ákos, aki már rutinos versenyzőnek mondható ifjú kora ellenére itt a második helyet szerezte meg.

Ásotthalmon rendezték meg a Dél Alföldi Régió 3D-s versenysorozatának első fordulóját június 19-én. Itt hárman képviselték a kalocsai Sárköz íjászait. A nagy késéssel indult verseny szép alföldi erdőben zajlott, néhol elég veszélyesen kihelyezett célokkal. Ketten a kalocsaiak közül azonban így is dobogóra állhattak: Huszár Bertold – kadet reflexes kategóriában, míg Jenei Endre a serdülők között a csigás mezőnyben szerzett aranyérmet.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó