Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Arany Zsiráf-esélyes a kalocsai zenész família

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-03-05 12:26:27

Szerdán rendezik a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet. Felvonul a magyar "dallamvilág társadalmának krémje", a tévé élőben közvetíti, király! Ami viszont nekünk a legfontosabb, hogy a magyar zenei élet legnagyobbjai között ott van a kalocsai Dupla KáVé Köteles Istvánnal, míg egy másik kategóriában a metálvillát élesítő fia, Köteles Leander a Leander Kills-szel (NA, ez a király!). Így lesz Köteles-módra családi program a legrangosabb hazai könnyűzenei díjátadóból. Naná, hogy szurkolunk a zenészfamíliának. A KORONAcafé-ban esélyeket latolgattunk Istvánnal, Leanderrel és a család szintén zenével "fertőzött" hölgy tagjával, Cindy-vel. 

Hirdetés

Hirdetés

Perverz ötlet "Dupla KáVéba" oltani egy Leander dalt, vagy fordítva? Metálban vagy mulatósan szól nálatok a "Kis karácsony, nagy karácsony"? Hallgatjátok a másik muzsikáját az autóban? Többek között ezen kérdésekre is válaszoltak Kötelesék. 

Abban megegyeztünk a KORONAcafé-ban, hogy szívesen lennénk légy a falon Kötelesék bármely stúdiójában. Ahol apa, fia és lánya is zenél, ott nem kérdés, hogy miről megy a téma a vasárnapi ebéd közben. Krisztina, az anya pedig szépen összefogja és koordinálja a dolgokat, jár is neki ezért egy különleges feldolgozás a kedvenc dalából, amiben gyermekei és párja is közreműködik. Ugye, hogy ugye? Ti is kíváncsiak vagytok, hogyan fér meg egy Máté Péter dalban (spoilereztünk) a mulatós-dance koronázatlan királya, a meséket megéneklő lánya és az ember haját leüvöltő fia? Nos, ha minden igaz, egyszer-egyszer még a közönség is hallhatja.

De ha már a különleges dolgoknál tartunk, Leander születésnapját nem szokványos módon ünnepli. Március 15-én és 16-án szimfonikusok kíséretében csendülnek fel a Leander dalok. De most már meséljenek erről Kötelesék:

 

És egy kis ízelítő a Leander Szimfonikból:

 

 

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó