Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Alkonyat: VIGYÁZZ, HAMISÍTJÁK!

Szerző: Gábor János, – 2011-09-08 13:21:55

Nem minden ingyen reklám jó reklám. Az Alkonyat-filmeket gyártó Summit Entertainment perbe fogta Tom Markson-t, aki rajongói oldalt üzemeltet, és a filmstúdió szerint engedély nélkül használta a nagy sikerű mozik logóit, illetve más digitális tartalmakat, amelyekkel kereskedett, oly\' módon, hogy hivatalos oldalnak állította be a twilight.com-ot.



A Summit közleményben tudatta, hogy az oldal több módon is visszaélt az ő szellemi termékükkel, hiszen linkeket is elhelyezett a site-on, amelyekről például a filmzenéket lehetett letölteni, sőt addig ment, hogy hamis castingokat hirdetett meg.



A Summit nem első alkalommal került összetűzésbe Markson-nal. 2009-ben két figyelmeztető levelet is küldtek neki, de ő nem állította le a szerzői jogi visszaéléseket. A stúdió ezért most hamis eredetmegjelöléssel, védjegybitorlással, hitelrontással, gazdasági visszaéléssel és a szerzői jog megsértésével vádolja. Ez bizony sok millió dollárba fájhat. De gyerekek, most komolyan; van valaki, aki ERRŐL beveszi, hogy hivatalos oldal?


Kapcsolódó cikkek:
Még mindig: új Alkonyat-fotók (SPOILER)
Elég ergya a "Hajnalhasadós" plakát
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó