Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Akaratban maradt alul a KSE röplabda csapata

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-11-02 13:43:04

Az NBII-s bajnoki idény első idegenbeli meccsén a tavalyi bajnok Veszprém otthonában állt pályára a Kalocsai SE női röplabda csapata.

Hirdetés

Hirdetés

Mindkét csapat játékában hullámzó teljesítményeket láthattak a szurkolók. Az első szett közepére sikerült ötpontos kalocsai előnyre szert tenni, melyet a finisre el is veszítettek Kováts Ági lányai és így a szett is elúszott. A második menetben azonban megindult a kalocsai szekér és simán nyert a KSE. A harmadik játékrészre a hazaiak újult erővel indultak csatába, melyből egy remek kis játszma alakult ki, de itt is a hazaiak örülhettek. A találkozó végére a lelkesen küzdő Veszprém lefaragta hátrányát és hiába játszott magabiztosabban a Kalocsa, a végét a szinte extázisban játszó hazaiak jobban bírták. Meg is nyerték a záró szettet és ezzel a mérkőzést is.

Veszprémi ESC – Kalocsai SE  3:1 ( 21; -13; 22; 23)

Fotó: Török "Töce" Tibor - facebook

A Kovács Ágnes edző vezette ifjúsági csapat azonban bár az első szettet elvesztette, ám a folytatásban a kalocsai lányok is játékba lendültek és nem adtak lehetőséget a hazai csapatnak. Így simán verték a vendéglátó Veszprém junior gárdáját.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó