Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Aerobikák és Bosszúálló sárkányok uralják egy évig a Vajast

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-05-30 11:50:27

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Kalocsai Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a méltán népszerű és évről évre jobban várt Sárkányhajó kupát.

Hirdetés

Hirdetés

Az idei sárkányos fiesztát igazán jó nyári idő kísérte, így nem lehetett egy szava sem az időjárásra a nevező együtteseknek. Idén is általános és középiskolás, valamint felnőtt amatőr mezőnyben szálltak vízre a csapatok. A legkisebbeknél a bronzmeccsen a Belvárosi Tűzokádók jobban lapátoltak, mint a Viszontlátásra, így szerezték meg a harmadik helyen. A döntőben a katolikus intézmény Hajókató nevű formációja szállt szembe a Bosszúállókkal. A Fényi Gyula csapata idén nagyobb húzóerőt képviselt, így megszerezte magának a vándorserleget, amellyel egy évig büszkélkedhet.

A középiskolák versenyében a Bosszúállók (nem egyezik a fenti csapattal), a D-Faktor és a Legendák csapatai alkották az élbolyt.

Aerobikák

A felnőtteknél idén 16 csapat mérte össze tudását. A legtöbb résztvevő rutinos visszatérő, akik évről évre összecsapnak a Vajas vizén. Idén a bronzért a Gyermekotthon sárkányai küzdöttek a Jobbik Kalocsa csapatával, ahol a gyermekotthon együttese nyerte a találkozót. A döntőben a 3-4 Homokmégy és a tavaly is kupagyőztes Aerobikák mérték össze húzóerejüket. A parázs vetélkedőt végül idén is az Aerobikák nyerték, akik immáron másodszor tudhatják maguknak a vándorserleget.

3-4 Homokmégy

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó