Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A VOLT-ról a LIVE-ba: Simple Plan-interjú és koncert!

Szerző: Gábor János, – 2012-07-04 18:27:56

Heeeeeej! "Hello, Hungary, I\'m Jeff from band Simple Plan, and you\'re listening to Korona FM100" - mondta Jeff Stinco múlt csütörtökön Vörös István kollégámnak, amíg én lelkesen fotóztam, a VOLT Fesztivál nagyszínpadának backstage-ében:



A csapat annyira jó fej volt - nyilván a koncert közben is, hogy nem tudjuk nem kihagyni a koncertjüket az e heti LIVE-ban. De most tényleg, mekkora arc már, ha még Simple Planes strandlabdák is röppenek a közönség sorai közé:



A buli, amit hallhatsz, nyilván nem a múlt heti, Soproni fellépés, de azt garantáljuk Nektek, hogy legalább akkora hangulatot idéz ez az MTV Hard Rockban, Orlandoban rögzített koncert! Iszonyat beszédesek, és nem tudnak nem kihagyni egy sanszot sem, hogy sikoltásra / éneklésre bírják a közönséget! Nézd csak:


Hallgass bele milyen volt (ELŐZETESEK alább!), na meg füleld le előtte a Jeff Stincoval készült interjúnkat, és az összes többi előadóval felvett beszélgetésünket (The Carbonfools, Compact Disco, Katy B, Ákos) a pénteki Kultúra sajátos VOLT-összefoglalójában! Interjúk este 7-től, Simple Plan-koncert 8-tól!!!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó