Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

A TEK versenyén állt dobogóra a környék két rendőre

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-10-02 13:49:12

Részvételi rekord mellett rendezték a hétvégén a 3. Budo és Küzdősport Gálát Budapesten a SYMA csarnokban. A Terrorelhárítási Központ által szervezett eseményen a rendvédelmi dolgozók küzdöttek meg egymással. Azoknak a rendvédelmi dolgozóknak, akik szabadidejükben a küzdősportok gyakorlásával foglalkoznak. Az összecsapások az impozáns csarnokban 8000 m2-en, 4 tatamis küzdőtéren és 3 ringben zajlottak.

Rendőreink a rendezvényen, 9 küzdőtéren több kategóriában mérhették össze erejüket és tudásukat, így láthattunk, karate, földharc, K1, formagyakorlatokat, valamint találkozhattak Semi Shilt többszörös K1 bajnokával.

A felsorakozott versenyzők között két ismerős arc is visszaköszönt a kalocsaiak és környékbeliek számára. Egyrészt a nem régiben 2 danos mesterré avatott Varga Róbert, aki Kyokushin Karate Kata kategóriában a harmadik helyen végzett, másrészt ott volt a TEK versenyén Ambrus Attila, a Homokmégyi Kodokan Judo Egyesület vezetője is, aki Greppling kategóriában állhatott tatamira. Ambrus mester a jó formájának és kiváló technikai kivitelezéseknek köszönhetően miden ellenfelét feladásra kényszerítet így a nap végére földharc kategóriában a dobogó legfelső fokára állhatott.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó