Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A Te tököd is viheti a prímet!

Szerző: Gábor János, – 2013-10-28 11:27:20

Ha ősz, akkor tök: kicsi, nagy, dísz, sütő, de ami még fontosabb, lámpás! Akár fanyalgunk, akár nem, megörököltünk a tengerentúlról egy hagyományt, amit egyre többen művelnek: a tökfarigcsálás az októberi mindennapok része lett, és ha már így van, segítettünk népszerűsíteni a kalocsai Belvárosi Dallmayr Kávéház kezdeményezését, amely megversenyezteti a régióban születő legszebb tököket! Lévén ilyen kihívásnak még mi sem vetettük alá magunkat, megkértük az ötletgazda kávéházvezetőt, Németh Dávidot, hogy mutassa meg az egyik saját munkáját, aztán segítsen kifaragni a magunk tökét!



A KORONAfm100 tökébe persze a logóban szereplő koronát akartuk belevágni. Alakja miatt ez kifejezetten nagy kihívás volt, de a klasszikus eljárással megugrottuk. Khm... Dávid megugrotta nekünk: egy jégtörővel kipontoztuk az alakzatot, aztán jöhetett a kés és egy pálca-reszelő, amit akármelyik háztartási boltban beszerezhetünk. Ezek segítségével már csak egy kis kitartás, és némi erőkifejtés kellett...



A végeredmény így sötétben is magáért beszél, reméljük beszálltok!

Íme a tudnivalók:
1., Készítsd el a magad tökét...
2., Fotózd le és töltsd fel a Belvárosi Dallmayr Kávéház Facebook-oldalára / Vidd be a kávézóba (Kalocsa, Sétálóutca, szökőkút), és nevezz a helyszínen - november 1-jén, délig!
3., Biztasd ismerőseidet, hogy ezerrel lájkolják a tököd - erre november 3-a, vasárnap éjfélig van lehetőségük...
4., Ha bekerültél a legjobb ötbe, vidd a tököd a Belvárosi Dallmayr Kávéházba, hiszen kiállítják, és november 4-én, hétfőn reggel zsűrizzük is.


Nyeremények:
Fődíj - a Kriszta Design Tortastúdió Halloween-i töktortája
2-3. díj - Dallmayr ajándékcsomagok


Tökre fel!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó