Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A szobabiciklitől a zsírozott fal megmászásáig

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-01-12 11:03:16

Hogy mindjárt az elején leszögezzük;elképedtünk! Elképedtünk az ordasi anyuka, Kovács-Véger Judit őszinteségén, lelkesedésén és akaraterején. Aztán elképedtünk mindazon kihívásokon, amelyekkel szombaton néz szembe Judit Csehországban a Spartan Race téli akadályfutó versenyén. Juditra a hidegben tűzugrás, farönk vagy vödör cipel, a hóman kúszás-mászás és vazelinezett vagy zsírozott falmászás vár...és még ki tudja mi!

Hirdetés

Hirdetés

Az ordasi anyuka megjárta már a BrutálAtomot is, ahol vízben, sárban, forróságban küzdött a kilométerekkel és az elemekkel. De az igazi kedvet az enyhén szólva is "durva kocogáshoz" a Szelidi-tó futás hozta meg Judit számára. Ámulva hallottuk, hogy a kedves, fiatal anyuka a sárban, vízben, ágas-bogas ösvényeken érzi igazán jól magát. A futás szerelmese lett, de nem az egyszerű kocogásé, nem az egyszerű bal lábat a jobb után híve lett, ennél Judit többre vágyott, így új kihívásokat keresett. Nos, meg is találta: a Spartan Race téli akadályversenyén. Ahogy a nevében is hordozza, spártai körülmények nehezítik a versenyzők dolgát a megmérettetésen - erről mesélt a KORONAcafé mai vendége.

A fiatal anyuka nyílt őszinteséggel mesél arról, hogy a szülés utáni depresszió és a testi, lelki "nem érzem jól magam a bőrömben" érzet után hogyan jutott a döntésig: Változtatni kell!

Szobabicajjal kezdte, ma pedig a nappalijuk olyan mint egy akadálypálya. Itt, és az ordasi Duna parton készül a hétvégi megmérettetésre.

Fotó a tavalyi Spartan Race téli versenyéről

Judit elmesélte, a verseny küldetése, és jelmondatai: A Te indokaid! A Te harcod! A Te győzelmed! Emellett már az óriási dolog, ha valaki egyáltalán rajthoz áll egy ilyen erőpróbán. A Spartan Race-en minden ellenfél: az idő, a körülmények, az akadályok, a hőmérséklet, de a versenytárs nem! Sőt! Segíteni kötelező, de erről meséljen Ő maga:

Judit számunkra már most egy igazi spártai amazon, egy igazi győztes, szurkolunk neki! Ahogy Ő maga is mesélte, egyenlőre csak találgatni tud, hogy milyen "finomságokkal" várja majd őket a verseny "csendes gyilkos" szervezője! Íme, ilyen volt a tavalyi Spartan Race:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó