Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

A polgármester fogadta evezőseinket

Szerző: Vörös István, – 2013-05-22 15:56:12

Két kalocsai evezőst, Lázár Dánielt és Tamás Bencét fogadta és köszöntötte hivatalában Török Ferenc polgármester kedden reggel, Kőszegi Ferenc, KSE elnöke és Apród Péter edző társaságában.



A város első embere a helyi versenyzők eredményeire nagyon büszke, és mint azt a versenyzőknek és kísérőiknek is elmondta, meghívásával, gratulációjával szeretné hangsúlyozni, hogy a városvezetés kiemelt figyelemmel kíséri végig sportolói versenyeit és eredményeit, melyekre nagyon büszkék, hisz a két kiemelkedő eredményt elért kalocsai evezősnek is sokat köszönhet a város, hisz nemzetközi regattákon növelték Kalocsa ismertségét és elismertségét.



Lázár Dániel a pöstyéni Olimpiai Reménységek Versenyén a magyar serdülő válogatott tagjaként ült hajóba. A négyes hajó, melynek Dániel is tagja volt a cseh és lengyel négyessel mérte össze tudását és győztek. Mindez jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy pontversenyben a magyar különítmény diadalmaskodott.
Szinte ezzel egy időben a KSE evezős szakosztályának másik reménysége Tamás Bence az U23 válogatott tagjaként az esseni nemzetközi versenyen evezett. Bence fantasztikusan teljesített, hiszen egy ezüst és egy bronzéremmel tért haza.

(Kalocsai Önkormányzat - Sajtóiroda)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó