Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A Pálinkás, a Nemzeti Fitt meg a pomázi nyertes!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2014-03-25 11:18:00

5:56 - A mai reggelünk tényleg pálinkás lett! Ilyen kellemesen rég indult KORONAcafé: reggelit és „baracknak javát” kaptuk két kedves ismerősünktől, akik a kalocsai Negyvennyolcasok terének takarítását végzik, minden hajnalban - így találkozunk rendszeresen. Az ízes „pálinkás jóreggeltek” pedig mára testet öltöttek... Köszönjük Andinak és Mariannak!

6:18 - A pálinkázás elég szolidra sikerült (egyelőre), mivel vezetünk, de melengető a tudat, hogy legalább a lehetőségünk meg lett volna - nem úgy, mint a józsefvárosiaknak. Bevezették ugyanis az igazi klasszikus szesztilalmat a budapesti VIII. kerületi piac környékén: 200 méteres körzetben árusítani, kínálni és fogyasztani sem lehet! Továbbfejlesztettük, és elgondolkodtunk, hogyan lehet betartatni, főleg akkor, ha gyomorban viszik a körzetbe. És tényleg: ha kidobja a taccsot, az nem minősül kínálásnak?

8:08 - Miután a stúdióban megbeszéltük Martin Gábor, kalocsai testnevelővel, hogy nagyjából hogyan kivitelezhető az iskolákban a nemzeti fittség teszt, elhatároztuk, hogy egyikünk (Szilva lett) kipróbálja a gyakorlatban. Műsorvezetőnk elment Gáborral a Kossuth Zsuzsanna Szakközépiskola testnevelésórájára, ahol jól megizzasztották. Erre pedig muszáj volt dobni még egy lapáttal: megkértem Barbit, Szilva „edzőpartnerét”, hogy a talpakat összeérintő nyújtógyakorlat közben egy határozott rántással küldje földre. Alább a pillanat...

 

Galéria ITT!

8:35 - „Visszatértünk” Szilvához a tesiórára: kiderült, hogy a beharangozott meglepetés nem egy újabb, kíméletlen gyakorlat volt, hanem egy emlék, amit a 11. osztály készített neki. Kedves és lehengerlő pillanatokat kaptunk a Kossuth Zsuzsától - KÖSZÖNJÜK!

Galéria ITT! És még egy bónusz kép - a nap kedvence:

9:40 - az utóbbi időszak egyik legkellemesebb meglepetése volt István nevű játékosunk, aki, mint kiderült, online törzshallgatónk, Pomázról! Ha ő nyeri a LED TV-t - mert erre regisztrált a KORONAfm100 Tavaszi Géptakarításban - 150 km-re visszük a nyereményét. Kaptunk kedves szavakat és helyes választ is. Valahogy minden igyekezetem ellenére sem sikerült felismerhetetlenné tennem a mai Fütyülős feladványát...

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Előzetesben marad Simon Gábor


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó