Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

A neten az új Potter-film

Szerző: Vörös István, – 2010-11-20 21:26:12

Meglepően gyorsan intézkedett a Warner, az új, és egyben utolsó könyvet két részben feldolgozó Harry Potter és a Halál Ereklyéi film első részének netes szivárgása ügyében. Igaz, sikerrel letakaríttatták a világhálóra került 36 perces részletet a vezető torrent-oldalakról, ma délutánra a teljes film elérhetővé vált az interneten.


Mi történhetett? Pár napja - valószínűleg - egy sajtómásolat illegálisan rögzített filmrészlete az internetre került a hazai mozikban jövő héten debütáló Potter-filmből. A forgalmazó őrjöngött és megtette a szükséges lépéseket, bizonyosan nem kevés pénz és munka ráfordításával, hogy elkapják a felelőst, és eltüntessék az ominózus videót a netről. Ezzel mára célt is értek, hiszen a Warner vízjelével ellátott részlet lekerült a megosztó-oldalakról, helyette egy nappal a világpremiert követően , X+1 verzióban feltöltötték a teljes filmet, ugyan csak gyenge kép és rossz hangminőségű formában. Egy lépés előre...

Mindenesetre célszerű még egy párat aludni, ha már eddig vártunk a - kritikusok véleménye szerint - eddigi legvéresebb, legizgalmasabb, és leghorrorisztikusabb Potter-filmre, hiszen november 25-től valamennyi hazai mozi is a műsorára tűzi!

Ha kukacoskodni akarnánk, megjegyezhetnénk, hogy a gyártók talán előbb is gondolkodhattak volna, és IMAX 3D-ben élvezhetnénk az ígéretesnek tűnő filmet [ennek hiánya pedig azért halmozottan kellemetlen, mert az előzetesekben hónapokig ezt reklámozták - a szerk.], de mivel örülünk annak, amit kapunk, izgatottan várjuk a magyar premiert!

Addig is egy kis kedvcsináló: a szinkronos előzetes!




A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Rendőr lesz egy csivava!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó