Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A Mikulás gurul és öko

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2015-12-04 11:06:59

Dobja fel a nagy szakállú ünnepét sétamotorozással!

Ma délután a Kalocsai Ökopont, vasárnap a sétálóutca várja gyermekét Mikulás-programmal. Előbbi helyszínen palacsintázás, csillámtetoválás, rajzfilmvetítés veszi le a kicsiket a lábukról, na meg az, hogy személyesen a Mikulástól veheti át az ajándékát!

Bővebben lejjebb!

 

hirdetés

{NEWS_CONTENT_ADS}

hirdetés

 

A mai Öko Mikulást a Magyar Veterán Motorok Baráti Körének kalocsai csoportja is segíti: két oldalkocsis nagyszakállú utaztatja a gyermekét, ha bevállalós! A motoros klub helyi tagja, Pusztai József adott egy kis ízelítőt:

Józsi bevezette a mai sétamotorozás karitatív folytatását is. A klub kalocsai és régióbeli tagsága 50-100 veterán és újabb motorral tart Mikulás-felvonulást Kalocsán, vasárnap. A III. Mikulás Gurulás nem csak látványos esemény (képzeljen el félszáz Mikulást motoron), hanem jótékonysági akció is egyben. A motorosok pénzadományokért cserébe vesznek részt a felvonuláson, és a kalocsai kórház gyermekosztályát is megajándékozzák!

Íme az interjú az akcióról:

 


A mai programra visszatérve: az Ön gyermekét is megajándékozza az Öko Mikulás, akit csak a helyszín miatt hívunk így, hiszen a Kalocsai Ökopont ad otthont az ajándékozásnak. A program (a fenti sétamotorozáson túl) palacsintázást, kézműves játékokat, rajzfilmvetítést is tartogat. A nemrég nyitott Ökopont első nagy programját az intézmény gondos előkészítése előzte meg, és a városnak komoly tervei vannak vele. Erről Angeli Gabriella, a Kalocsai Önkormányzat szóvivője, illetve Szabó Nikolett, a Kalocsai Ökopont munkatársa árult el többet:

Interjú ITT:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó