Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

A leszbikus baletthorror a legnézettebb film...

Szerző: Gábor János, – 2010-12-07 09:41:24

... ha a vetítési átlagot nézzük. A Black Swan (Fekete hattyú) c. Darren Aronofsky-filmet mindössze 18 moziban kezdték el vetíteni a múlt hétvégén, és ilyen kevés teremben is összetáncolt 1,44 millió dollárt. Ez 2010 legelképesztőbb vetítési átlaga a limitált premierek között.



A Fox Searchlight filmstúdió másik lehetséges Oscar-éllovasa a 127 óra, amely egyelőre szintén kevés, mindössze 433 moziban látható. A balesetet szenvedő barlangász története jóval kevesebb nézőt érdekelt eddig, mint a forró leszbikus kapcsolatba bonyolódó Natalie Portman-t és Mila Kunis-t (fenti kép) felvonultató "baletthorror". Vagy minek hívjam... Mindneki döntse el maga:


A hattyú magasabbra repült az Egek uránál, ami a tavalyi év hasonló időszakában jött ki, de kiütötte a ringből a Pankrátort, Aronofsky legutóbbi, egy éve bemutatott moziját is.

Két hattyú disznókat győz. Nem is akármekkorákat, ha figyelembe vesszük, hogy most már borítékolhatóan nagyobb siker lesz a 127 óránál, ami a 8 Oscarral honorált Gettó millimos rendezőjének új filmje. Danny Boyle-nak így sincs oka panaszra. a kritika és a közönség is imádta eddig a James Franco-val készült "kamaradrámáját".


A Fekete hattyú a következő hétvégén folytatja a menetelést - addigra már 80-90 helyen vetítik. A legszélesebb körben (mintegy 1000 moziban) december 22-én debütál Észak-Amerikában. Magyar premierről még nincs hír.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó