Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

A Korona parton is ütik a röplabdát

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-07-09 13:12:13

Idén is strandröplabda bajnokságot rendeznek a szelidi tó partján. A 13 csapat nyári melegben, és napsütésben vágott bele az első fordulóba, a Szelidi Nyár névre hallgató kupában.

Idén régi röpis sporttársak és új arcok is a homokpályára léptek, bár a svéd barátaink most hiányoztak, ám egy Dominikai Köztársaságból származó, de hazánkban kézilabdázó fiatalember jóvoltából idén is üdvözölhettünk külföldi játékost.

Most is három pályán, köztük a Korona Parton kezdődtek meg a küzdelmek. A csoportmeccsek az előzetesen kiemelt csapatokot jutottak tovább. A tavalyi bajnok Paks, akikkel senki nem bírt, most második helyen ment tovább.

Ők egy izgalmas meccsen szenvedtek vereséget a kalocsai röpis csajokból álló BNV-től. A Transatlantic simán verte az R-GÉ csapatát, míg a keresztjáték után a Paks és Tolna, az R-GÉ és a Transatlantic küzdött ment a harc a dobogóért. A rutinos Transatlantic idén is érmes lett. Ám csapatuk a csoportmeccs után ismét kikapott az R-GÉ párosától, akárcsak a Pakstól, így ők lettek a harmadikak. A döntő meccsen izgalmas labdameneteket láthattak a szurkolók, melynek a végén a Paks és Tolna csapata örülhetett a győzelemnek és a 10 bajnoki pontnak.

A csapatok a bemelegítő kör után, július 19-én, a Víghorász Kupában találkoznak majd.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó