Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

A KKC rovására tört meg a Baja jege +GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-10-27 14:20:25

Szombaton, hazai pályán folytatja az NBII-es bajnokságot a Kalocsai KC.  Kolics János fiainak ellenfele az újonc Baja volt, akik eddig pont nélkül kullogtak a tabella végén.

Hirdetés

Hirdetés

A bajnoki találkozóra azonban a Baja legerősebb felállásával érkezett, több idegenlégióssal erősítve. A sérülések miatt hiányos KKC-t így meglepte az ellenfél, aki az első félidőben 13-14-re vezettek a mieink ellen és a KKC a második félidőben is hiába futottak az eredmény után. Az eddig győzelem nélküli Baja 27-28-as eredmény mellett győzte le a tavalyi bajnokot. A mérkőzésről Kolics János edző beszélt a KORONAfm100-nak.

Gál Géza, a bajaiak edzője nagy örömmel vette, hogy a bajai, szerb, soltvadkerti és pécsi játékosokból álló csapata végre megtörte a sikertelenség jegét, bár hozzátette, az edzéslátogatottsággal bizony vannak problémái. Ennek ellenére tudták hogy mi, pontosabban ki csapatunk húzóereje. Az ő játékára külön készült a vendég Sugó parti gárda.

További fotók a találkozóról ITT!

Míg a KKC felnőtt csapata kikapott az újonc Baja ellen, addig a Szvétek Balázs vezette ifjúsági gárda első győzelmét aratta a juniorok találkozóján. Az ifjak esélyt sem adtak a vendégeknek. Az első félidei 16-5ös eredmény után 29-12 mellett szerezte meg az ifjúsági csapat az első győzelmét.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Baján ikszeltek a Méhek


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó