Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

A KKC az idei mezőny legfiatalabbja

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-09-12 16:07:35

A Kalocsai KC ifjúsági csapata augusztus első hetében kezdte meg a felkészülést az ifik számára 24-én startoló NB II-es junior kézilabda bajnokságra.

Hirdetés

Hirdetés

Szvétek Balázs csapata a második fordulóban csatlakozik majd a bajnoksághoz és bár foghíjas kerettel készült, mégis bizakodó a következő szezont illetően.

Szvétek Balázs, a juniorok edzője arról is beszámolt, hogy a tavalyi szezon kulcsembere, a gárda legjobbjaként kiemelt Balázs Péter kapus, valamint Tóth Laci is Kolics mester keze alatt, a felnőtt gárdában folytatja pályafutását. Azonban több ifjú titán érkezik a KKC utánpótlás csapatához:

Szvétek Balázs a bajnoki start közeledtével némi esélylatolgatásba is belefolyt rádiónk kedvéért. És bár a hírek szerint juniorjaink a mezőny legfiatalabbjai, mégis ott lehetnek a legerősebb csapatok közvetlen közelében:

A mieink a második fordulóban csatlakoznak majd a bajnoksághoz, hiszen a KKC szombati ellenfel a Sport36-Komló U23-as gárdája lesz, akik NB II-ben a felnőtt csoportban rendelkeznek csapattal, az ifjúsági mezőnyben nem. Így ifistáink a második kanyarban szállnak be. Ahol akár egy nagy revanssal is kezdhetünk:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó