Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

A hírhedt kecskeméti pályát is kipipálta a Kalo Ring

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-08-01 13:00:00

A MAMI Kupa hírhedt kecskeméti futamán húzták a gázt a Kalo Ring motorosai.

A versenyt nehezítette, hogy ezen a pályán szinte lehetetlen előzni, emellett a kánikula is próbára tette a versenyzőket.  A versenyen negyedik helyről robogóval rajtoló Galántay Tamás a rajtnál elhúzott, és feltartotta a mögötte haladó kalocsaiakat, így a második helyen Totya, mögötte Szabin, Szerletics István és Kovács Zoli végzett.

A vasárnapi első futam vizes körülmények között zajlott, ahol a kalocsaiak közül csak Török István és Szabin tudott rajthoz állni. Itt Laczkó Máté végzett az első helyen, a Kalo Ring további versenyzői közül Török István és Szabin hatodik lett.

A második futam már napsütéses időben startolt, ahol Szabin a rajtnál egy hatalmas hibát vétve majd egy kör hátrányból tudott a mezőny után indulni. Innen sikerült feljönnie egészen a hatodik helyig, ahol a kalocsai csapat többi tagját szorongatta. Szerletics István rendkívül nagyot gyorsult az utolsó versenyre, Török István pedig az összes futamot rendkívül jól védekezte ki. Az első helyen ismét Laczkó Máté végzett, negyediken Török István, ötödiken Szerletics István, hatodikon pedig Hörnyéki Szabin ért célba a kalocsai delegációból.

A következő verseny augusztus 23-24-én lesz a Pest megyei Kakucson.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó